A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.
Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Bormagazin igényesen
Menü
Főoldal
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Főoldal
/
Címkék
/
borfesztivál egerben
Amit az Egri Bikavérről talán még nem tudtunk…
A bor múltja és jelene
Az Egri Borvidék a szőlő- és bortermelés északi határához közeli helyzetéből és a hegyi-völgyi szél létéből következően kissé savasabb, hosszú ízekkel, erőteljes gyümölcs és fűszeres aromákkal bíró, hosszan érlelhető borokat ad. A fellelhető fajták nagy számának használata a borvidék létezése során mindig jellemző volt, ezért is alakult úgy, hogy a borvidék a házasított borok, kiemelten az Egri Bikavér hazája lett. Az Egri Bikavér az Egri Borvidék legismertebb márkája, melyre Eger városa legnagyobb boros rendezvényét, a több tízezer turistát vonzó Bikavér Ünnepet építi minden évben. De vajon mit tudunk a bor keletkezéséről?
A vinoport.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az
adatvédelmi információkról
itt olvashat.
Elfogadás