A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.
Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Bormagazin igényesen
Menü
Főoldal
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Főoldal
/
Címkék
/
budapesti pálinkafesztivál
Törkölyt vagy birset iszik idén?
Birsből készül az Év pálinkája
Az ország kereskedelmi főzdéi idén is elkészítették közös pálinkaházasításukat, amelybe az Év pálinkája 2016 versenyen kiválasztott tíz legjobb birspálinka kerül.
A barackpálinka kerül a fókuszpontba
Budapesti Pálinkafesztivál 2012.
Május 10-13. között immár hetedik alkalommal rendezik meg a Budapesti Pálinkafesztivált. A több mint huszonöt főzdét és pálinkakereskedést felvonultató esemény az elmúlt évhez hasonlóan idén is önálló, kiemelt témát kapott a barackpálinka alapanyaga, a kajszibarack formájában. A fesztivál részleteiről Kunsági Ágnes szervezőt kérdeztük.
Szilvapálinkát házasít az ország
Budapesti Pálinkafesztivál 2011
Nem is gondolná az ember, de idén már hatodik alkalommal rendezik meg tavasszal a Budapesti Pálinkafesztivált. Valószínűleg a pálinkakultúra terjedésének köszönhető, hogy a szervezők úgy döntöttek, tematizálják az eseményt, hogy ezáltal évről-évre újabb mederbe tereljék pálinkakóstolásunk menetét. A koncepció teljessé tételéhez nemcsak a szilvát, mint központi elemet határozták meg, de egy közösségi akció keretében az ország különböző régióiból származó szilvapálinkákból készítenek házasítást. A pálinkafesztivál kapcsán a rendezvény szervezőjét, egyben a Rézangyal logisztikai vezetőjét, Kun Balázst kerestük meg, akit először a fő témáról, a szilváról kérdeztük.
A vinoport.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az
adatvédelmi információkról
itt olvashat.
Elfogadás