A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.
Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Bormagazin igényesen
Menü
Főoldal
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Főoldal
/
Címkék
/
champagne lanson
Champagne sor
Színvonalas buborékok
A pezsgővilág csúcsán kétségtelenül a champagne-ok helyezkednek el, ők jelenítik meg – szinte kivétel nélkül – azt a fokú eleganciát, amelyet egy magas minőségű buborékos tételtől elvárunk. Bár más borvidékeken is készülnek olyan pezsgők, amelyek az egyenes savgerinc köré rendeződnek, krémes érzetű buborékokkal bírnak és visszafogott elemekből felépülő, mégis komplex aromavilágot mutatnak, olyan sűrűségben és megbízhatósággal nem találkozhatunk velük máshol, mint Champagne esetében.
Negyed évezreden lépett túl a Champagne Lanson
Hervé Dantan válaszolt
Jean-Paul Gandon immár huszonhét éve főborászként dolgozik a Champagne Lansonnál. Tavaly nyáron Hervé Dantan csatlakozott hozzá, hogy együtt folytassák a munkát. Dantan szőlészcsaládban született; tanulmányai elvégzése mellett Bordeaux-ban, Burgundiában és Elzászban töltötte gyakorlatát, majd miután a Reimsi Egyetemen átvette diplomáját, Kaliforniában töltött egy évet. Az új tapasztalatok kapcsán kérdezte őt a Vinoport.
A vinoport.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az
adatvédelmi információkról
itt olvashat.
Elfogadás