A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.
Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Bormagazin igényesen
Menü
Főoldal
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Főoldal
/
Címkék
/
champagne laurent-perrier
Champagne sor
Színvonalas buborékok
A pezsgővilág csúcsán kétségtelenül a champagne-ok helyezkednek el, ők jelenítik meg – szinte kivétel nélkül – azt a fokú eleganciát, amelyet egy magas minőségű buborékos tételtől elvárunk. Bár más borvidékeken is készülnek olyan pezsgők, amelyek az egyenes savgerinc köré rendeződnek, krémes érzetű buborékokkal bírnak és visszafogott elemekből felépülő, mégis komplex aromavilágot mutatnak, olyan sűrűségben és megbízhatósággal nem találkozhatunk velük máshol, mint Champagne esetében.
Visszaesőben a champagne?
Csomay András és Marczingós Zoltán reagál
Az Egyesült Királyságban egyharmadával csökkent a champagne fogyasztása a recesszió kezdete óta. A decanter.com emellett arról is beszámolt, hogy ezzel párhuzamosan nőtt az egyéb pezsgők, például az olasz prosecco vagy a spanyol cava forgalma. A hír rövid összefoglalása után a hazai helyzetről, az elmúlt évek változásairól, valamint a jövőben rejlő lehetőségekről Csomay Andrást és Marczingós Zoltánt kérdeztük.
A vinoport.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az
adatvédelmi információkról
itt olvashat.
Elfogadás