A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.
Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Bormagazin igényesen
Menü
Főoldal
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Főoldal
/
Címkék
/
csomay andrás
Louis François: A pezsgők divatja még csak most köszönt be igazán
Pezsgő Június
A Francois tudja, hogy a trendhullám elején járunk, de keményen dolgozik is az országos borkultúra-fejlődésen.
Pezsgő zöld velteliniből
Limitált tétel a Hungaria kínálatában
Ha borkedvelőket megkérdezünk arról, melyik számukra az alapértelmezett pezsgő, valószínűleg a legtöbben azt válaszolják majd, hogy a Hungaria Extra Dry. Ennek az egyébként öt tagból álló pezsgőcsaládnak most új darabja mutatkozik be, a korlátozott mennyiségben készített Hungaria Zöld Veltelini Extra Dry, amelyről Csomay András termékmenedzser nyilatkozott a Vinoportnak.
Visszaesőben a champagne?
Csomay András és Marczingós Zoltán reagál
Az Egyesült Királyságban egyharmadával csökkent a champagne fogyasztása a recesszió kezdete óta. A decanter.com emellett arról is beszámolt, hogy ezzel párhuzamosan nőtt az egyéb pezsgők, például az olasz prosecco vagy a spanyol cava forgalma. A hír rövid összefoglalása után a hazai helyzetről, az elmúlt évek változásairól, valamint a jövőben rejlő lehetőségekről Csomay Andrást és Marczingós Zoltánt kérdeztük.
A vinoport.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az
adatvédelmi információkról
itt olvashat.
Elfogadás