A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.
Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Bormagazin igényesen
Menü
Főoldal
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Főoldal
/
Címkék
/
dr vino
Mi kerüljön a borlapra?
Cseke Gábor és Varga Norbert reagál
Idén nyáron sokak lelki nyugalmát felkavaró cikk jelent meg a New York Postban, amelyet Steve Cuozzo jegyzett. Az étteremkritikus írásának lényege abban állt, hogy miért terhelik az éttermek szegény vendégeket emészthetetlen borlapokkal, ismeretlen borokkal. A szerző kérdésére, miszerint miért van szükség egy amerikai görög étteremben görög borra, amikor annyi szép bordeaux-it lehet kapni, több nemzetközi borszakíró is reagált. A vélemények rövid szemlézése után Cseke Gábor és Varga Norbert sommelier-k reakcióját olvashatjuk.
A vinoport.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az
adatvédelmi információkról
itt olvashat.
Elfogadás