A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.
Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Bormagazin igényesen
Menü
Főoldal
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Főoldal
/
Címkék
/
egri bormíves céh
Mi újság Egerben?
Egri Borok az Akadémián 3. rész
Immár hagyomány, hogy február végén a Magyar Tudományos Akadémia termeiben az egri borok iránt érdeklődők megkóstolhatják a borvidék legfontosabb pincészetének bikavéreit és más borait. Van azonban egy ennél is régebbre visszanyúló hagyomány. Idén, július második hétvégéjén immár tizenötödik alkalommal rendezik meg a Bikavérünnepet a Dobó téren.
Bikavérekre koncentrálhatunk
Szombaton Egri Borok az Akadémián
Most szombaton, február 26-án újra összegyűlnek az egri borászok a Magyar Tudományos Akadémia termeiben, hogy bemutassák bikavéreiket a bor iránt érdeklődő nagyközönségnek. Az évről-évre februárban lezajló program mindig is a legjobb, borvidéken kívüli alkalmat biztosította arra, hogy bárki átfogó benyomást alakíthasson ki az egri borokról. A kóstolóval kapcsolatban az Egri Bormíves Céh elnökét, Dr. Pók Tamást kérdeztük.
Az egri csillag
Rövid borhírek Egerből
Az az egyik legjobb tulajdonsága Egernek, hogy a legtöbb hazai borvidékkel szemben egyaránt híres fehér-, rozé- és vörösborairól. Ennek köszönhetően a nyári hónapokban a borvidékre látogatók közül csak a legmegátalkodottabbaknak kell kizárólag a vörösekre koncentrálniuk, a többieknek ott lesz egy teljes paletta a könnyű fehérektől kezdve, a frissítő rozékon át, a komolyabb olaszrizlingekig és chardonnay-kig. Következő hírösszefoglalónkban erre a sokszínű borvidékre látogatunk.
A vinoport.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az
adatvédelmi információkról
itt olvashat.
Elfogadás