A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.
Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Bormagazin igényesen
Menü
Főoldal
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Főoldal
/
Címkék
/
foci és bor
Borász Futball Európa Bajnokság először
Mi vagyunk a házigazdák
Az idén első ízben megrendezett Borász Futball Európa Bajnokság csapatait Magyarország látja vendégül. A 2011. június 29. és július 3. között lebonyolított meccseken és kísérőrendezvényeken hat nemzet vesz részt: Ausztria, Németország, Olaszország, Szlovénia, Svájc és persze a hazai csapat. Mielőtt a bajnokság részleteire tértünk volna, Magyar Zoltánt, a szervezőbizottság elnökét és a Magyar Borászok Nemzeti Futball Válogatottjának szövetségi kapitányát arra kértük, röviden tekintse át velünk a hazai borász futball idáig vezető útját.
Magyar BorÁszok a németek ellen
A második nagy nemzetközi összecsapásunk
Tavaly a szlovákokat vertük meg 3:0-ra, bízunk benne, hogy ebben az évben meg a németek fölött aratunk majd elsöprő győzelmet. A magyar BorÁsz válogatott idén vívja második nagypályás nemzetközi küzdelmét a Margitszigeti Atlétikai Centrumban 2010. szeptember 10-én. A meccsre várják mind a futball- mind a borrajongókat, mi pedig, hogy kellő alapot teremtsünk az átszellemült drukkoláshoz, röviden összefoglaljuk, mit kell tudni erről a borgőzös csapatról.
Rövid borhírek Olaszországból 1. rész
Brunello, pezsgő, metszés, foci
Itália azon kevés ország közé tartozik, amelyet a bortörténelem kezdeti időszaka óta egészen máig a vezető bornagyhatalmak között tartunk számon. A borkészítés és fogyasztás hagyománya évszázadok óta elválaszthatatlanul része a félsziget életének. Köszönhetően egy kirobbanóan jó évjáratnak - hosszú idő eltelte után – 2008-ban Olaszországban készült a legtöbb bor a világon.
A vinoport.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az
adatvédelmi információkról
itt olvashat.
Elfogadás