A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.
Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Bormagazin igényesen
Menü
Főoldal
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Főoldal
/
Címkék
/
font sándor
Pálinka medvehagymából
Rövid hírek a pálinkáról
A pálinka minősége a boréhoz hasonlóan térképezhető fel. Itt is a kiváló alapanyag a kiindulási pont, ehhez a szüret időpontja által meghatározott megfelelő érettség, és az esetleges hibákat kiküszöbölő szigorú válogatás alapkövetelménynek számít. A hazai párlatok erejét a világ sok égetett szeszével szemben pont az jelenti, hogy azok a legtöbb esetben hűen visszaadják az alapanyagként szolgáló gyümölcs illat- és ízvilágát. Ne higgyük azonban e kijelentés miatt azt, hogy a pálinkakóstolás monoton és egyszerű lenne, hiszen a gyümölcsös jegyeken túl a fűszeres, virágos, citrusos vonalak miatt - a borokhoz hasonlóan - itt is kialakulhat a magas fokú komplexitás. A következőkben több hazai főzdét is érintünk pálinkás hírcsokrunkkal.
A bor hatása az egészségre – Molekulától a betegágyig 2.
A tények forgatagában
„Ha naponta 2-3dl bort megiszunk, akkor 40, vagy akár 60%-al is csökkenhet a betegségek lehetősége.”- kezdte beszédét Font Sándor, az Országgyűlés Mezőgazdasági Bizottságának elnöke. Sokan nevetnének ezen a kijelentésen, másokat pedig felháborítana. Valaki többet iszik, valaki kevesebbet, vagy inkább semmit. Ha ez a cikk nem az egészségmegőrzés céljából jött volna létre, akkor talán el kezdeném fejtegetni, hogy aki többet iszik, az már alkoholista, aki kevesebbet, de legfőképp semmit, az meg antialkoholista. De nem áll szándékomban senki lelkivilágába belegázolni, így inkább nézzük a tényeket felhasználva néhány professzor előadását a teljesség igénye nélkül!
A vinoport.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az
adatvédelmi információkról
itt olvashat.
Elfogadás