A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.
Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Bormagazin igényesen
Menü
Főoldal
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Főoldal
/
Címkék
/
fuxli 2013
Fuxli 2013
Mit együnk hozzá? Gervai János, sommelier tippjei
Idén újra lehetőségünk nyílt a teljes Fuxli-sor végigkóstolására. E szekszárdi sillereknél alapkövetelménynek számít a kékfrankos és a kadarka jelenléte, valamint az, hogy az adott tételnek a bemutatkozást megelőző közös kóstolóra készen kell állnia. A sort végigkóstolva éppen az merült fel bennünk, nem lenne-e szerencsésebb egy kicsivel több időt adni ezeknek az úgysem túl nagy palackszámban készülő tételeknek a piacra lépés előtt, hiszen azok többsége még a nyár derekát sem éli meg. Főleg az inkább vörösboros stílushoz közelítő, teltebb tételeknek állt volna jól még egy kis idő a bemutatkozás előtt.
Megjelentek az új évjárat Fuxlijai
Interjú Mészáros Péterrel és Takler Andrással
Ravasz, mint a Fuxli. Ez volt a neve annak a március 21-én megrendezett Fuxli-bemutatónak, amelyre Budapesten, az A38-on került sor. Itt debütált a 2013-as évjáratból tizenhárom tételt tartalmazó, egységes megjelenésű szekszárdisiller-sorozat. Így immár egy hónapja tart az az országos turné, amelynek keretében számtalan városban - többek között Szegeden, Debrecenben, Pakson, Balatonszemesen és Pécsett - bemutatkoznak ezek a tavaszi és nyári hangulatot tükröző borok. Mai interjúnkban két olyan borászt kérdeztük, akik elsőként csatlakoztak a csapathoz, holnap pedig közreadjuk a teljes Fuxli 2013 sor kóstolási jegyzeteit az Onyx sommelier-jének ételajánlataival.
A vinoport.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az
adatvédelmi információkról
itt olvashat.
Elfogadás