A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.
Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Bormagazin igényesen
Menü
Főoldal
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Főoldal
/
Címkék
/
gervai jános
Az ember, aki a borlap mögött áll
Gervai János, Onyx
Több évvel ezelőtt elindítottunk egy sorozatot, amelyben vezető hazai sommelier-ket mutattunk be. Olyan embereket, akikről sokszor úgy tűnik, a háttérben mozognak, pedig a valóságban igazi borélményekhez segíthetik az étterembe járó borkedvelőket. Gervai Jánossal, az Onyx sommelier-jével folytatjuk sorozatunkat, aki többek között a Gundelben és az egri Imola Udvarházban dolgozott korábban.
Fuxli 2013
Mit együnk hozzá? Gervai János, sommelier tippjei
Idén újra lehetőségünk nyílt a teljes Fuxli-sor végigkóstolására. E szekszárdi sillereknél alapkövetelménynek számít a kékfrankos és a kadarka jelenléte, valamint az, hogy az adott tételnek a bemutatkozást megelőző közös kóstolóra készen kell állnia. A sort végigkóstolva éppen az merült fel bennünk, nem lenne-e szerencsésebb egy kicsivel több időt adni ezeknek az úgysem túl nagy palackszámban készülő tételeknek a piacra lépés előtt, hiszen azok többsége még a nyár derekát sem éli meg. Főleg az inkább vörösboros stílushoz közelítő, teltebb tételeknek állt volna jól még egy kis idő a bemutatkozás előtt.
A vinoport.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az
adatvédelmi információkról
itt olvashat.
Elfogadás