A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.
Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Bormagazin igényesen
Menü
Főoldal
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Főoldal
/
Címkék
/
hímesudvar
Milyen bort igyunk a desszertekhez?
Karácsonyra készülünk 4. rész
Az ünnepi menüsor borkíséretének összeállítását igyekeztünk segíteni azzal a négyrészes sorozattal, amelynek keretében halászléhez, rántott halhoz és sült pulykához ajánlottunk öt-öt hozzáillő bort. A záróakkord mi egyéb lehetne, mint a desszert. Öt olyan édes bort gyűjtöttünk össze, amelyek nemcsak édességek mellett, de akár azok helyett is funkcionálhatnak az ételsor lezárásakor. A tokaji borok a sárga húsú gyümölcsös és túrós finomságokon túl jól illenek hízott májból készített pástétomhoz és kék sajtokhoz is, a portóit pedig érdemes kipróbálni csokoládés desszertek mellé!
A vinoport.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az
adatvédelmi információkról
itt olvashat.
Elfogadás