A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.
Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Bormagazin igényesen
Menü
Főoldal
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Főoldal
/
Címkék
/
higiénia
Kinyithatnak a termelői borkimérések
A betartandó védelmi előírásokat is mutatjuk
A Hegyközségek Nemzeti Tanácsa (HNT) közleményt adott ki, amelyben értelmezik az idevágó kormányrendelet borágazatra vonatkozó részét.
A gyümölcsaromák megőrzésére törekszünk
Gelencsér Gergőt kérdeztük 2. rész
Tegnap megkezdett interjúnkban Gelencsér Gergővel, a Canter Borház borászával beszélgettünk arról, hogy hogyan alakították át ezt a 110 hektárnyi szőlőt művelő pincészetet. Az általános tendenciákon túl főként a Balaton több borvidékén megtalálható szőlőterületeket elemeztük olyan szempontból, hogy az egyes régiókból származó alapanyag milyen bortípushoz illik leginkább. Ma a feldolgozó kialakításáról kérdezzük Gergőt.
A vinoport.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az
adatvédelmi információkról
itt olvashat.
Elfogadás