A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.
Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Bormagazin igényesen
Menü
Főoldal
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Főoldal
/
Címkék
/
körülmény
Teljes lett a 2009-es száraz sor
A Sauska Tokaj két új bort mutatott be 1. rész
Budapesten, az Essencia Főzőiskolában mutatta be 2009-es sorának két új tagját a Sauska Tokaj, amellyel teljes lett az évjárat négytagú száraz fehérborokat felvonultató portfóliója. Az október 13-án tartott rendezvényen a furmintból és sauvignon blanc-ból álló Cuvée 111, valamint a hárslevelűből és chardonnay-ból készülő Cuvée 107 kóstolására nyílt lehetőség. A premier kapcsán a borásszal, Rakaczki Gáborral beszélgettünk a fiatal pincészet indulásáról és a négy száraz borról.
Adjuk meg a szervezetnek, ami a szervezeté…
…A bornak pedig ami a boré!
Amennyiben a borban nem látsz egyebet, mint a szervezetbe bevihető alkoholforrást, úgy nyugodt szívvel igyad a reggeli kakaós bögréből, literes söröskorsóból, az üvegből szívószállal, esetleg egyenesen a kannából. Bár a borászok rendre kihagyják a házasításnál, te bátran elegyítsed kólával, szörppel, hogy „ne legyen olyan savanyú” és nyomass bele legalább egy fél deci kevertet vagy kommersz cserkót, „csak, hogy jobban üssön”!
A vinoport.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az
adatvédelmi információkról
itt olvashat.
Elfogadás