A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.
Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Bormagazin igényesen
Menü
Főoldal
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Főoldal
/
Címkék
/
kolbász és bor
Kolbász és bor
Régi páros már
Ahogy az ősz végéhez közeledünk, és lassan téliesre fordul az idő, ösztönösen keressük a tartalmasabb, gazdagabb, talán kimondhatjuk: zsírosabb ételeket. Legyen szó katonázgatásról, rántottáról, rakott krumpliról, bablevesről, a kolbász régóta fontos alapanyag konyháinkban. A téma kapcsán ma előbb Rendek Olgával beszélünk arról, mi a titka az ő mangalicakolbászának, majd borokat ajánlunk kolbászos ételekhez.
A vinoport.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az
adatvédelmi információkról
itt olvashat.
Elfogadás