A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.
Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Bormagazin igényesen
Menü
Főoldal
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Főoldal
/
Címkék
/
lapis aszú
A Királyudvar hivatalosan is bio
Miért álltak át?
Az Anthony Hwang vezetésével működő Királyudvar kétségtelenül egyike a komolynak számító tokaji pincészeteknek. A borászat első dűlőszelektált Lapis Aszúi után mára megtanultuk a Sec, a Demi Sec, az Ilona Cuvée kategóriákat, sőt, lassan arra is rájövünk, mire képes a pezsgő, ha Tokaj adja az alapborát. A pincészetről régóta tudható, hogy elkötelezett a biodinamikus művelésmód iránt, most annak kapcsán kerestük meg a borászt, Juhász Szabolcsot, hogy a birtok teljes területének bio státuszát hivatalosan is elismerték.
A vinoport.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az
adatvédelmi információkról
itt olvashat.
Elfogadás