A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.
Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Bormagazin igényesen
Menü
Főoldal
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Főoldal
/
Címkék
/
magyar gasztronómai egyesület
Tokajban ebédelt az évszázad szakácsa 2. rész
De mit evett és ivott?
Eckart Witzigmann nemzetközi hírű séf a közelmúltban egy hét erejéig hazánkban vendégeskedett. Egy korábbi cikkünkben már nagy vonalakban bemutattuk őt, most pedig itt az idő, hogy két napját kiragadva, bepillantást nyújtsunk abba, hogy mi jár annak a nemzetközi szaktekintélynek, akit magyar vendéglátói a legfinomabb falatokkal és legpompásabb italokkal akarnak elkényeztetni és – becsvágyóan azt is mondhatjuk - lenyűgözni. Talán senkinek sem okoz különösebb meglepetést, hogy választásunk épp a tokaji túra napjaira esett.
Tokajban ebédelt az évszázad szakácsa 1. rész
Eckart Witzigmann életéről
Összesen négy olyan szakács (bár erre a kategóriára már inkább a séf kifejezést használjuk) van a világon, aki az évszázad szakácsa címet birtokolja. A német Eckart Witzigmann, akit a német és osztrák gasztronómia megújítójának tartanak, és aki az első, német származású három Michelin csillagos séf, a Magyar Gasztronómiai Egyesület és az Oktatási és Kulturális Minisztérium meghívására júniusban hazánkba látogatott.
A vinoport.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az
adatvédelmi információkról
itt olvashat.
Elfogadás