A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.
Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Bormagazin igényesen
Menü
Főoldal
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Főoldal
/
Címkék
/
magyar kajszi pálinka
Duplapróba, gyors zsűri és négy szempontú elemzés
Destillata 2011
Az Agárdi Pálinkafőzde lett a Nemzetgyőztes az idei Destillátán. Az Ausztriában, Bad Ischlben megrendezett nemzetközi párlatversenyen 12 ország 171 főzdéje indult összesen 1560 mintával. A rajthoz álló 24 hazai pálinkaház teljesítményével elégedettek lehetünk, hiszen az elnyert 120 éremmel az összesítésben harmadikok lettünk, a házigazdák és Németország után. A 120 hazai díj rekordnak számít; 11 közülük arany, 44 ezüst, míg 65 bronz. A verseny kapcsán Vértes Tibort, az Agárdiak főzőmesterét kerestük meg, akit először a nemzetközi zsűri tagjaként gyűjtött tapasztalatairól kérdeztünk.
A vinoport.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az
adatvédelmi információkról
itt olvashat.
Elfogadás