A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.
Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Bormagazin igényesen
Menü
Főoldal
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Főoldal
/
Címkék
/
mazsola
Szőlőszembe zárt ízek
Ételek szőlőből és levéből
Az év második felében sem kevesebb a munka a szőlősorok között. És ez igaz a családi házak kis kertjeiben található tőkék gondozására is. Az ősz és a tél minden tekintetben a szőlő hónapjai. Ekkora töltődnek fel cukorral a szemek, ekkor készülnek az első üdítő mustok, és végül ekkor kerül hordóba a már erjedésnek indult, de még közel sem kész bor. Annak, aki szereti mindig az aktuális hónapban beérő gyümölcsöket és zöldségeket felhasználni sütésre vagy épp főzésre, nos azoknak szól ezen útmutató, és persze a többieknek is, hátha kedvet kapnak egy kis kísérletezéshez a konyhában.
Törökország és a bor
Ne csak a szőnyegekre figyeljünk!
Több olyan országot ismerünk, amelynek ókori kultúrája híres volt borkészítési hagyományairól, ma mégsem tartjuk számon a vezető borhatalmak között, nem látjuk borait a szaküzletek polcain, és nem ismerjük hagyományos szőlőfajtáinak nevét sem. És bár Görögország lassan kikecmeregni látszik ebből a gödörből, Törökországról még mindig ritkán hallani borvonatkozásban, úgyhogy a nagy nyaralószezon kellős közepén épp itt az ideje, hogy foglalkozzunk egy kicsit vele.
A vinoport.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az
adatvédelmi információkról
itt olvashat.
Elfogadás