A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.
Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Bormagazin igényesen
Menü
Főoldal
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Főoldal
/
Címkék
/
pécsi szőlészeti és borászati kutató intézet
Régi magyar fajta a járdovány
Palackba került a Gere Attila Pincészetben
Az utóbbi években egyre nagyobb figyelmet szentelünk a hazánkban évszázadok óta elterjedt szőlőfajtáknak. Sokat beszélünk a kékfrankosról, a kadarkáról, a furmintról, az olaszrizlingről, a hárslevelűről, a juhfarkról. Ezen ismert fajták mellett azonban tudjuk, hogy sokkal gazdagabb volt egykor a kínálat, nem véletlen tehát, hogy a borászok is kíváncsiak arra, vajon mit tudnak ezek a ma majdnem ismeretlennek számító történelmi ereklyék. A Gere Attila Pincészete több évnyi kísérletezést követően nemrég mutatta be kisszériájú, 2011-es Járdovány borát, amelyről Gere Andreát kérdeztük.
A vinoport.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az
adatvédelmi információkról
itt olvashat.
Elfogadás