A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.
Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Bormagazin igényesen
Menü
Főoldal
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Főoldal
/
Címkék
/
pajdos cuvée
Mi újság Egerben?
Egri Borok az Akadémián 2. rész
Bár a bikavér kétségtelenül fontos, az egri borászok tudják, Egerben nemcsak vörösbor készül, így egy névadó pályázatot követően 2010 nyarán, a Bikavérünnepen létrehozták az egri csillag nevű fehér házasítás kategóriáját. A bor elsősorban az olyan kárpát-medencei fajtákra épít, mint az olaszrizling, a hárslevelű, a leányka, a királyleányka, a zengő és a zenit, amelyeknek legalább a bor felét kell adniuk. Ezeket egészíthetik ki az illatos fajták: a cserszegi fűszeres, a zefír, az irsai olivér, a tramini és az ottonel muskotály maximum 30% erejéig. A Magyar Tudományos Akadémián készített egri összefoglalónkat a Thummerer, Orsolya és Simon pincészetek után ma újabbakkal folytatjuk.
A vinoport.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az
adatvédelmi információkról
itt olvashat.
Elfogadás