A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.
Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Bormagazin igényesen
Menü
Főoldal
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Főoldal
/
Címkék
/
petrus
Olcsó borok drága köntösben
Egyre dagad a borhamisítási ügy
Franciaországban egymás után látnak napvilágot nagy volumenű borhamisítási ügyek. Miről szól ez az egész? Kik érintettek a botrányokban? Kerülhetett-e Magyarországra is hamisított francia bor?
Bor az étteremben
A luxus tételektől a ház boráig
Tekintve, hogy a borfogyasztás legjobb alkalma egy étkezés, jó választásnak tűnik ehhez egy étterem adta kényelmet és profizmust választani. Persze étterem és borlap annyi, akár égen a csillag, mégis pont ez teszi lehetővé, hogy kiválasszuk a hangulatunkhoz, pénztárcánkhoz leginkább illőt. A következő csokorban különböző módon járjuk körül az éttermi borfogyasztás kérdését a tengerjárók csúcsborkínálatától, Bruce Willis New York-i borbárjáig.
Csúcspincészetek spekulációi
Mit jelent az „En primeur”?
Hamarosan itt a március, ami a legnevesebb bordeaux-i pincészeteknél az úgynevezett „en primeur” kóstolások kezdetét jelenti. Sok minden dől el ekkor. Ezekre a kóstolókra a világ legbefolyásosabb borkereskedői és szakírói látogatnak el, hogy megízleljék a legújabb évjáratot. Aztán a megítélt boroknak és a többiek lépéseinek figyelembe vételével elindulnak a sokszor spekulációs célú „en primeur” vásárlások.
A vinoport.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az
adatvédelmi információkról
itt olvashat.
Elfogadás