A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.
Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Bormagazin igényesen
Menü
Főoldal
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Főoldal
/
Címkék
/
pod bar
Champagne a kastély mellől
Egyéves a Double Bubble Pezsgőbár 2. rész
A budapesti Pezsgőbár, a Double Bubble egyéves születésnapja alkalmából az üzlet két sommelier-jét, Ajtai Erikát és Molnár Rolandot kérdeztük az egy év alatt szerzett tapasztalatokról. Miután a beszélgetésünk első részében Roland már kiemelt néhány érdekességet, ez alkalommal Erikán a sor, hogy bemutasson néhány olyan pezsgőt, amelyet mindenképpen érdemes megkóstolnia egy érdeklődő borkedvelőnek.
Van nem száraz pezsgőnk is!
Interjú Marczingós Zoltánnal 2. rész
Az alig pár hete megnyitott Double Bubble Champagne Bárról beszélgettünk Marczingós Zoltánnal, aki az üzlet szakmai koncepciójáért felel. Cikkünk első részében a kínálatról, sőt annak csúcsairól beszélgettünk, ma viszont inkább egy kezdő pezsgőző szemszögéből közelítjük meg a helyszínt, és arról érdeklődünk, mely tételek segítségével barátkozhatunk össze ezzel a buborékos világgal.
A vinoport.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az
adatvédelmi információkról
itt olvashat.
Elfogadás