A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.
Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Bormagazin igényesen
Menü
Főoldal
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Főoldal
/
Címkék
/
savanyítás
Mit együnk januárban?
Vidéki gasztronómia Magyarországon
Vidéki gasztronómia című sorozatunk a hagyományos magyar alapanyagokra, élelmiszerekre, ételkészítési eljárásokra kívánja felhívni a figyelmet. Abba az időbe repülünk vissza általa, amikor még nem volt más lehetőség, mint szezonálisan táplálkozni, és helyben termelt alapanyagokat használni. 2009 folyamán minden hónapban belekóstolunk majd ezekbe a házi ínyencségekbe. Januárban elsőként kolbászt készítünk, majd téli sajtokat és savanyúságot eszünk.
A vinoport.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az
adatvédelmi információkról
itt olvashat.
Elfogadás