A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.
Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Bormagazin igényesen
Menü
Főoldal
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Főoldal
/
Címkék
/
savanyító
Verjus [verzsü]
Mire jó az éretlen szőlő kipréselt leve? Mire nem?!
Mi az a verjus?
A borbarát savanyítószer
Borászokkal készített interjúinkba minél többször igyekszünk belecsempészni egy kérdést azzal kapcsolatban, hogy éppen milyen munkák zajlanak a szőlőben, pincében, mert úgy gondoljuk, ez mindannyiunknak segít még közelebb jutni a borhoz, jobban megérteni a borászok munkáját. A pincészetek képviselőivel beszélgetve úgy tűnik, az idei évjárattal a legtöbben elégedettek, a meleg időnek hála a szőlő behozta a tavaszi lemaradását. A szőlőben dolgozók lassan a szüretre kezdenek készülődni, jóval azelőtt azonban, hogy beköszöntene ez a borászatok életében talán legkritikusabb és legizgalmasabb időszak, egy másik szüretre is sor kerül.
A vinoport.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az
adatvédelmi információkról
itt olvashat.
Elfogadás