A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.
Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Bormagazin igényesen
Menü
Főoldal
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Főoldal
/
Címkék
/
varga norbert
Mi kerüljön a borlapra?
Cseke Gábor és Varga Norbert reagál
Idén nyáron sokak lelki nyugalmát felkavaró cikk jelent meg a New York Postban, amelyet Steve Cuozzo jegyzett. Az étteremkritikus írásának lényege abban állt, hogy miért terhelik az éttermek szegény vendégeket emészthetetlen borlapokkal, ismeretlen borokkal. A szerző kérdésére, miszerint miért van szükség egy amerikai görög étteremben görög borra, amikor annyi szép bordeaux-it lehet kapni, több nemzetközi borszakíró is reagált. A vélemények rövid szemlézése után Cseke Gábor és Varga Norbert sommelier-k reakcióját olvashatjuk.
Az ember, aki a borlap mögött áll
Varga Norbert, Budapest, Apetito R&C
A sommelier nem csak egyszerűen egy borra szakosodott felszolgáló, ő felelős az étterem borlapjának összeállításáért, a borok beszerzéséért és szakszerű tárolásáért is. Kapcsolatban áll a konyhával, hiszen a közös munka eredményeként születnek meg az igazán kiemelkedő étel- és borpárosítások, valamint sok esetben ő képzi a személyzet tagjait is a borok területén. A borok világán túl egy igazi szakembernek otthonosan kell mozognia a párlatok, a kávé, a tea és a dohánytermékek között is. Magyar sommelier-ket bemutató sorozatunk következő interjúalanya Varga Norbert.
A vinoport.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az
adatvédelmi információkról
itt olvashat.
Elfogadás