A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.
Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Bormagazin igényesen
Menü
Főoldal
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Főoldal
/
Címkék
/
zona bisztró és borbár
A bornál akad, amikor pont a hiány az előny
Mácsai Ilonával beszélgettünk 2. rész
A pár hónapja megnyílt Zona sommelier-jével, Mácsai Ilonával készített interjúnk első részében arról beszélgettünk, milyen módon emelnek ki kéthetente bizonyos bortípusokat az étteremben egy aktuális tematika keretében, valamint arról, milyen borok illenek Huszár Krisztián emblematikus baszk és ázsiai hatásokat is magában foglaló ételeihez. Beszélgetésünket most azzal folytatjuk, hogy rákérdezünk, pontosan milyen feladatokkal is jár a széles borkínálat fenntartása.
Zónaadag borkísérettel
Mácsai Ilonával beszélgettünk 1. rész
A novemberben nyitott Zona, a Baldaszti Csoport legújabb tagja, megálmodói szerint valahol félúton van egy étterem és egy borbár között. A lényeg, hogy bármikor be lehet ülni egy-két pohár vagy esténként akár egy üveg borra. A borkínálat mégsem szorítja háttérbe a konyhát, amelyet bisztróként aposztrofálnak működtetői. A lezser hangulat azonban itt inkább a vendégekre vonatkozik, a konyhában tudatos munka folyik, amit bizonyít a naponta kétszer, ebéd- és vacsoraidőben változó zónaételeket felvonultató étlap. Mi elsősorban a boros koncepcióra, valamint a borok és az ételek kapcsolatára voltunk kíváncsiak, ezért Mácsai Ilona sommelier-t kérdeztük.
A vinoport.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az
adatvédelmi információkról
itt olvashat.
Elfogadás