A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Ezek Széll Tamásék legoptimistább mondatai

2017-01-23 | Vinoport


Ezek Széll Tamásék legoptimistább mondatai

Január 24-én, a lyoni Bocuse d'Or döntőjén a magyar csapat utolsó indulóként, rendkívül erős mezőnyben rajtol. Nagyon nehéz feladat vár rájuk, ha jó helyezést akarnak elérni, de az alábbi mondataik bizonyítják, hogy van okunk az optimuzmusra.


Széll Tamás mondta

Ezidáig mindegyik felkészülésem olyan volt, hogy ott volt a háttérben az étterem. Az tud jól felkészülni, akit hermetikusan leválasztanak a feladatairól. 

 

Nézegettem néhány fotót, ami a 2013-as versenyen készült rólam. Az eszközeink, az, ahogyan el vannak helyezve, az egész szisztéma fényévekre van attól, ahol most vagyunk.

DiningGuide

 

Az idei világdöntőn legalább öt helyet szeretnék előrelépni, a dobogó pedig a legszebb álom lenne.

MTI

 

Az első napon az utolsó vagyok, arra kell tehát koncentrálni, hogy 11 étel után a miénk robbanjon, annyira friss és más legyen, mint a többi.

Index

 

Az ösztönöz, hogy a tökéletességhez vezető nüansznyi megoldásokra is rátaláljak.

Mindmegetette

 

Szulló Szabina mondta

2013-ban a masszív középmezőnyben, most viszont a felső kategóriás, top mezőnyben vagyunk.

DiningGuide


A dobogó lenne a legmagasabb álom, de az első ötben benne lenni is csodálatos. 
Dívány

Hamvas Zoltán mondta

Szerintem aki nem azért indul egy versenyen, hogy nyerjen, az inkább maradjon otthon.

Vinoport

Vomberg Frigyes mondta

Az egyik legnagyobb eredmény, amit elértünk a Bocuse d'Or magyarországi történetében – természetesen a magyar csapat májusi európai győzelmén kívül – hogy az évek alatt sikerült olyan rendszert felépítenünk, amelyben a versenyzők profi és zavartalan körülmények között gyakorolhatnak.És ez még nem minden, hiszen több tucat tanulót tudunk bevonni a felkészülésekbe, akik valós tapasztalatokat szerezhetnek, így a versenynek az utánpótlás-képzésben is nagy szerepe van.

Origo

 

Minden, amit a Bocuse d'Orról magyarként tudni kell>>



Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!