A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Gróf Buttler Borászat

Eger


A rendkívüli minőségű szőlő értékeit megőrizve, hagyományos eljárással készülnek a Gróf Buttler borok. A gyümölcs épségére már a szüret során is kiemelt figyelem jut, és ez a szemlélet kíséri végig a teljes feldolgozási folyamatot. A kisládás kézi szüretet követően, a préselést és a szűrést kihagyva a kékszőlőt bogyózzuk, a bogyókat kíméletesen megroppantjuk, majd kádakban, kézi csömöszölés mellett erjesztjük. Az alkoholos erjedést követően a bort lefejtük és kiváló minőségű tölgyfahordókban érleljük. Fehérboraink részben reduktív technológiával készülnek, megőrizve a szőlő termőterület adta gazdag ízvilágát. A bor készítése során minimális kén kivételével semmilyen anyagot nem adunk a borhoz, az erjedés is spontán, természetes élesztőkkel megy végbe.

Gróf Buttler Borászat borai

Cím

3300 Eger Nagykőporos út 23-25

Telefonszám

+36-30-2679-620

Megközelíthetőség

vonat, gépjármű

E-mail konkoly@grofbuttler.hu

Honlap http://www.grofbuttler.hu

Borok megvásárolhatósága

nagykereskedés, vinotéka, étterem

Gróf Buttler Borászat borok ingyenes szállítással

Borkóstoló

Tételszám

Nincs adat

Kóstoló ára

Nincs adat

Borkorcsolya

Nincs adat

Bejelentkezés

+36-30-2679-842

Vendéglátás

Hidegkonyha

Nincs

Melegkonyha

Nincs

Szakmai profil

Alapítás éve

1999

Éves palackszám

130000

Szőlész

Nincs adat

Borász

Adamovich Károly

Termesztett fajták

kékfrankos, merlot, pinot blanc, pinot noir, syrah, cabernet sauvignon, cabernet franc, chardonnay, portugieser

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!