Hagymási Pincészet
Eger
Hagymási József magáról: szőlész-borász szakmérnök vagyok. A szakmát az Egervin Borkombinátnál kezdtem,majd Egri Szőlészeti Borászati Kutatóintézet pincevezetője, utána Budapesten, a Gundelnál főborászként tevékenykedtem. Jelenleg 29 ha-on gazdálkodunk, a teljes termést feldolgozzuk az Eger Kőkút úti pincészetünkben. Egyharmadát palackosan értékesítjük kereskedelmi láncokon keresztül, másik kétharmada hordós és palackos értékesítésünk a Szépasszony-völgyi pincészetünkön keresztül történik, ahol borbemutatók keretén belül is megismerhetik borainkat
Cím3300 Eger Kőkút út 24. |
TelefonszámNincs adat |
MegközelíthetőségM3-as autópálya, Eger- Füzasabony leágazó, majd Kerecsenden át Egerbe, ahol a Szépasszony-völgy táblát figyelni kell. /vagy GPS utasításokat követni/ |
|
E-mail info@bormester.hu |
Honlap http://www.bormester.hu |
Borkóstoló
Tételszám5-9 bor |
Kóstoló ára1200-4900 Ft/fő |
Borkorcsolyapogácsa vagy zsíroskenyér, kövön sült lepény |
Bejelentkezés06-20-326-4364 |
Vendéglátás
HidegkonyhaVan |
MelegkonyhaVan |
Szállás
Ágyszám6 fő részére |
ÁrNincs adat |
Szakmai profil
Alapítás éve1999 |
Éves palackszám65000 |
SzőlészHagymási József |
BorászHagymási József |
Termesztett fajtákkadarka, pinot noir, cabernet sauvignon, cabernet franc, merlot, syrah, rajnai rizling, chardonnay, cserszegi fűszeres, sárgamuskotály, olaszrizling, sauvignon blanc, kékfrankos |
Hírlevél
Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!