A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Adventi kóstoló, főszerepben a narancs és a mandula

11. 27.

, Budapest, Portéka Bolt



Lassan itt a karácsony, és ebből az alkalomból Szántó Tibor kedvenc csokoládéit szeretné bemutatni. A receptúrák elmaradhatatlan összetevői a narancs és mandula. A mandulát hazai termelőtől vásárolják. A rendezvény során ezeket az alapanyagokat ganache/trüffel, csokoládé, forró csoki és csokoládéba mártogatott finomságok formájában kóstolhatod.

 

Adventi kóstoló, főszerepben a narancs és a mandula

 

 

Adventi kóstoló, főszerepben a narancs és a mandula

 

Ganache/trüffel:
Narancs & pisztácia ganache Grand Cru Madagascar 70% étcsokoládéval
Mandulamarcipán Grand Cru Madagascar 70% étcsokoládéval

 

Csokoládé:
House Blend Superior 70% „Nigella” Karácsonyi válogatás, kandírozott naranccsal, aszalt vörös áfonyával és nádcukorban karamellizált mandulával
House Blend Superior 42% tejcsokoládé nádcukorban karamellizált mandulával

 

Forró csoki:
Fair Trade forró csokoládé special edition Winter Spice 70%

 

 

Csokoládéba forgatott finomságok:
Mandula House Blend Superior 70% drazsé

 

Helyszín:
Portéka/Szántó Tibor termelői bolt
Budapest VIII. Horánszky u. 27.

 

Vendég: Donum Terrae

 

Időpont: 2014. november 27. csütörtök 16-19.30h


Közelgő programok

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!