A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Bevezetés a borkóstolásba

10. 10.

Budapest, Borkollégium



Szereted a borokat, de egy baráti vagy családi összejövetelre nem tudod, mi alapján válassz? Nem is gondolnád, hogy mennyire negatívan befolyásolja a helytelen pohárhasználat és a rosszul megválasztott hőmérséklet a bor minőségét? Pedig ha nem ideálisak a körülmények a kóstoláshoz, az élmény sem lesz ugyanaz.

 

Szentelj egy napot a bor megismerésének, tudd meg, hogyan kell helyesen kóstolni és garantáljuk, hogy onnantól átértékeled a borral való kapcsolatodat.
 
Képzésünk kiváló lehetőséget ad a borokkal most ismerkedő hallgatók számára egy könnyed, jól befogadható ismeretszerzésre, ami során betekintést nyernek a borkészítés fő lépéseibe, a helyes kóstolás menetébe, és megismerkednek a főbb szőlőfajtákkal és borstílusokkal is 12 tétel kóstolása mentén.
 

Tematika:

A borkóstolás fogalma, személyi és tárgyi feltételei (2 óra)
Bortípusok (2 óra)
Szőlőfajták (2 óra)
Bor és gasztronómia (2 óra)

 

 

Kiknek ajánljuk?

Borkedvelőknek, de még nem tudatos borfogyasztóknak,
A borok iránt érdeklődőknek, akik a borkóstolás főbb alapelveivel ismerkednének meg,
Azoknak, akik szívesen sajátítanak el új ismereteket, amelyet akár a baráti társaságban, vagy az üzleti életben is tudnak kamatoztatni,
Mindazoknak, akik alap-, vagy középfokú bortanfolyam elvégzése a cél,
Akik szeretnének szakszerűen bort kóstolni.


Közelgő programok

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!