A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Borgasztronómia Kurzus

02. 19. - 02. 20.

Budapest, Borkollégium



A gasztronómia jelentős fejlődést mutat hazánkban. Egyre nyitottabbak vagyunk a minőségi alapanyagokra, ételekre, éttermekre. A bor és étel párosítása izgalmas kérdés, hiszen a fogáshoz jól megválasztott ital, vagy a borhoz jól megválasztott étel nagymértékben fokozni tudja az ízélményt. Egy-egy bortanfolyam keretében korlátozottak a lehetőségek az összekóstolás komplex rendszerének megismerésére, ezért alakítottuk ki kétnapos kurzusunkat a gasztronómia és bor iránt érdeklődők számára.

 

Tematika

Alapízek (2 óra)
Bortípusok (2 óra)
Alapvető bor-étel párosítások (3 óra)
Saláta- és társai (2 óra)
Húsimádóknak (2 óra)
Sajt (2 óra)
Édesszájúaknak (2 óra)

Egyéb információk

Részletes megnevezés: Borgasztronómia
Képzési napok: intenzív 2, jellemzően péntek-szombat, 9.00-18.00 óra között
Tanórák száma (60 perc): 15
Kóstolt italok száma: 20
Magyar vizsga és oklevél díja ingyenes


Tandíj

Kedvezményes ár: 32.000 Ft + ÁFA, amennyiben a tanfolyam kezdete előtt 15 naptári nappal megtörténik a befizetés, illetve megérkezik az átutalás az iskola bankszámlájára.
Teljes ár: 40.000 Ft + ÁFA, amennyiben a tanfolyam kezdetétől 15 napon belül történik a befizetés.

 

Jelentkezés

borkollegium.hu/jelentkezes

 

A tavaszi szemeszter tanfolyamai:
 
 

 


Közelgő programok

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!