A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Borhétvége újra a Hotel Sopronban

05. 24. - 05. 26.

Sopron, Hotel Sopron



A nagy sikerre való tekintettel ismét megrendezzük Sopron legtartalmasabb borhétvégéjét!

 

Borházunk egyedi borkóstolóján Önből is profi borkóstoló válhat!
 
Engedje, hogy elkalauzoljuk a Kékfrankos fővárosában, ahol a helyi borászok étel- és ital kínálata mellett bepillantást nyerhet a soproni történelmi kocsmák múltjába, jelenébe. Ízlelje meg a táj jellegzetes poncihter fogásait, kisérje végig hogyan készül a premium minőségű soproni Kakasbonbon.
Ismerje meg testközelből  a várost minden ízében!
 
Speciális tartalom:

  • 05.24 péntek 16:30-17:30 vagy 17:30-18:30 Soproni Kakasbonbon prémium csokikészítő minikurzus
  • 05.25 szombat kb. 13:00-16:00 óra között Folyékony Sopron tematikus idegenvezetés Sopron városában
  • 05.25 szombat 17:00 órától vacsora éttermünkben, majd 18:00 órától „In Vino Lidia” különleges borkóstoló 300 éves Vinosseum Borházunkban
  • 05.25 18:00-21:00 félpanziós vacsora a szálloda éttermében
  • 05.26 hazautazás sok-sok élménnyel

Az ajánlatunk tartalmazza továbbá:

  • szállás a választott szobatípusban
  • svédasztalos reggeli (7:00 -10:30)
  • Sky Wellness használata: infraszauna & sókabin, finn szauna, gőzkabin, pezsgőfürdő egyedi városi panorámával, pihenő tér, modern fitneszterem
  • Tündérkert Gyermekjátszó, társasjátékok, ping-pong asztal
  • asztali csocsó, darts, xbox kinect (felár ellenében)
  • térítésmentes internet elérési lehetőség
  • sorompókkal zárt és kamerával megfigyelt parkoló használata felár ellenében (2.000 Ft / éj), közvetlen foglalás esetén díjmentes.


Ár:
Standard kétágyas szoba                             23.000 Ft / fő / éj
Standard egyágyas szoba                             30.500 Ft / fő / éj
Premium Style kétágyas szoba                  25.500 Ft / fő / éj
Premium View kétágyas szoba                  26.500 Ft / fő / éj
 
KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓ
Sky Wellness használata előzetes regisztráció és kaució ellenében vehető igénybe.
 
Olvassa el egy az előző hétvégén részt vevő kedves vendégünk beszámolóját, melynél jobb kedvcsinálót mi sem írhattunk volna! Gabriella azóta hivatalos In Vino Lidia Nagykövet, aki szeretettel várja további tagok jelentkezését.
https://hotelsopron.hu/blog/vino-lidia-hotel-sopronban
 
Ha kedvet kapott, foglaljon most és váljon Ön is In Vino Lidia Nagykövetté!
 
A meghirdetett programokra a férőhelyek száma korlátozott, így kérjük mihamarabbi foglalásukat.
 
 
Mi is az In Vino Lidia?
Az “In Vino Lidia” koncepciója egyszerű, nem csak a gyomor, de az elme is munkára van fogva. Interaktív, csapatépítő jelleggel, ábrák, térképek, kóstolási és borkisokos, kvíz segítségével beszéljük át a tematikus vacsorai nedűit. In Vino Lidia vendégei megértik és megismerik, hogy például miért chardonnay-ből készül a pezsgő vagy miért öntözik gleccservízzel az argentin szőlőültetvényeket.
Füle Lídia, ha nem kontroller egy amerikai multivállalatnál, akkor lelkes borértő Budapesten. A bor hosszú évek óta szenvedély. Ha nem a Borkollégiumban tüsténkedik vagy a szakmáról ír, akkor a céges amerikai management részére szervez borvacsorákat. Időtartam kb. 3 óra.
 
Folyékony Sopron túra Taschner Tamással - 5 kocsma, 5 történet, 2 óra, 1 város, azaz olyan gasztrotúra, melynek keretén belül a város nevezetes vendéglátó helyeit ismerjük meg, italfogyasztással és ételkóstolóval. A sétán továbbá megismerjük a poncichterek történetét, miből készült a Hillebrandin és MOPSI és hol voltak a régi vendégfogadók Sopronban. Taschner Tamás nem csak igazán törzsgyökeres soproni idegenvezető, de borász családból is származik. A híres soproni Taschner Bor-és Pezsgőház családjuk tulajdonában áll. Tamás így személyes, saját tapasztalait is beleszövi sétáiba, ahol a helyi lokálpatrióta mellett egy borász szemével is megismerjük a csodás Sopront.
Időtartam: kb. 3 óra
 
 
Kakasbonbon – a kézzel készült egyedi bonbonok hazája
Kutatjuk a különleges ízeket, fűszereket, melyet a lehető legnagyobb koncentrációban igyekszünk a kis csokoládéházakba zárni, hogy azok legközelebb, kóstoláskor bújjanak elő. Műhelyünkben nem használunk adalékanyagokat (tartósítószert, hozzáadott cukrot stb.) csak természetes alapanyagokat. Klasszikus kézműves csokoládé a miénk, minden lépése, az olvasztástól a temperáláson át a csomagolásig, kézzel készül. Most Ön is részese lehet a csoda elkészítésének személyesen a Kakasbonbon csoki mestereitől.  
 
A csokikészítő minikurzus tartalma : 4 különböző bonbon és  4-5 mini tábla (5g) kóstolása  különböző termőterületekről, miközben tanulhatunk a kakaóbab feldolgozásról és megismerjük a Kakasbonbon manufaktúra történetét.
Ezután előre temperált csokoládéból saját kezűleg elkészítünk egy db 40g-os fél tábla csokoládét, a temperálást nyomon is követhetjük szakszerű csokimester mellett. A csokit mindenki kedve szerint díszítheti és csomagolhatja.
Időtartam: kb. 1 óra, utazás egyénileg, részvevők száma max. 8 fő / kurzus
 
Felárak: Áraink nem tartalmazzák az idegenforgalmi adót (18 év felett), mértéke 450 Ft / fő / éj (1,5 €).

Premium Style kétágyas szoba felára:         5.000 Ft / éj
Premium View kétágyas szoba felára:        7.000 Ft / éj
Parkolás felára:                                                2.000 Ft / éj
Közvetlen foglalás esetén díjmentes!


Közelgő programok

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!