Borkollégium: Bevezetés a Borkóstolásba
Budapest, Borkollégium
A borokkal most ismerkedők számára a legjobb, ha valóban az alapoktól indulnak el. Ezen a képzésen a résztvevők bepillantást nyerhetnek a borral kapcsolatos legfontosabb témákba, és egyebek mellett a következő kérdésekre kaphatnak választ: hogy készül a bor? Melyek a fő szőlőfajták? Mitől különböznek a borok? Hogyan érdemes kóstolni? Melyik borhoz milyen étel illik? Akik szeretnének a társaságban hozzászólni a beszélgetéshez, szeretnének fogódzót kapni a borválasztáshoz mind a boltban, mind az étteremben, azok számára kiváló segítséget nyújt egynapos kurzusunk.
Tematika
- A borkóstolás fogalma, személyi és tárgyi feltételei (2 óra)
- Bortípusok (2 óra)
- Szőlőfajták (2 óra)
- Bor és gasztronómia (2 óra)
Vizsga
Tandíj
Kedvezményes ár: 16.900 Ft + ÁFA, amennyiben a tanfolyam kezdete előtt 15 naptári nappal megtörténik a befizetés, illetve megérkezik az átutalás az iskola bankszámlájára.
Teljes ár: 19.900 Ft + ÁFA, amennyiben a tanfolyam kezdetétől 15 napon belül történik a befizetés.
Ide kattintva jelentkezhet a tanfolyamra
További tanfolyamokért, kurzusokért és kóstolókért látogasson el a Borkollégium honlapjára.
Hírlevél
Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!