A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Borvacsora az Ételműhely gasztrostúdióban

02. 02.

Budapest, Ételműhely gasztrostúdió



Egy izgalmas fogásokkal és borokkal teli kárpát-medencei gasztroutazásra hívják 2019. február 2-án, az Ételműhely gasztrostúdióba!

 

A borok világában Kovács Tamás nemzetközi borszakértő kalauzol titeket az este folyamán, az ínycsiklandó fogásokról pedig Hack Barnabás, az Ételműhely egyik alapítója és a Costes Downtown chef de partie-ja gondoskodik. 

 

Az 5 fogásos menü a borpárokkal:


- Üdvözlő falatok 
Frittmann, Ezerjó Gold Brut, Tradicionális Pezsgő

- Amuse: kacsa terrine, birsalma, cékla
Breitenbach Pince, Lapis Furmint 2013

- Előétel: fogas, zeller, köles, lestyán 
Hernyák Pince, Királyleányka 2016


- Főétel: mangalica szűz, sütőtök, gesztenye
Szent Andrea, Hangács Bikavér Superior 2016

- Desszert: étcsoki, tőzegáfonya, napraforgó 
Balla Géza, Cabernet Franc Sziklabor 2015

 

A vacsora részvételi díja 18.000 Ft/fő előre utalással, amely tartalmazza a menüsort a borpárokkal, kávét, teát és ásványvizet. 
Ha párban szeretnétek jönni, akkor 36.000 Ft helyett 34.000 Ft a vacsora díja.
Lehetőség van arra is, hogy ajándékba adjátok a vacsorát ajándékutalvány formájában. 

Jelentkezni emailben lehet az etelmuhely@gmail.com címen.
 


Közelgő programok

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!