Borvacsora az Ételműhely gasztrostúdióban
Budapest, Ételműhely gasztrostúdió
Egy izgalmas fogásokkal és borokkal teli kárpát-medencei gasztroutazásra hívják 2019. február 2-án, az Ételműhely gasztrostúdióba!
A borok világában Kovács Tamás nemzetközi borszakértő kalauzol titeket az este folyamán, az ínycsiklandó fogásokról pedig Hack Barnabás, az Ételműhely egyik alapítója és a Costes Downtown chef de partie-ja gondoskodik.
Az 5 fogásos menü a borpárokkal:
- Üdvözlő falatok
Frittmann, Ezerjó Gold Brut, Tradicionális Pezsgő
- Amuse: kacsa terrine, birsalma, cékla
Breitenbach Pince, Lapis Furmint 2013
- Előétel: fogas, zeller, köles, lestyán
Hernyák Pince, Királyleányka 2016
- Főétel: mangalica szűz, sütőtök, gesztenye
Szent Andrea, Hangács Bikavér Superior 2016
- Desszert: étcsoki, tőzegáfonya, napraforgó
Balla Géza, Cabernet Franc Sziklabor 2015
A vacsora részvételi díja 18.000 Ft/fő előre utalással, amely tartalmazza a menüsort a borpárokkal, kávét, teát és ásványvizet.
Ha párban szeretnétek jönni, akkor 36.000 Ft helyett 34.000 Ft a vacsora díja.
Lehetőség van arra is, hogy ajándékba adjátok a vacsorát ajándékutalvány formájában.
Jelentkezni emailben lehet az etelmuhely@gmail.com címen.
Hírlevél
Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!