A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Bott Frigyes borvacsora

03. 12. - 03. 19.

, , 2013. március 19. - Gödöllő, Solier



Csodálatos muzslai Bott Frigyes borokat kóstolnak, hozzá illő, ínyenc menüsor kíséretében, a pincészet tulajdonos borászának szakértő közreműködésével azok, akik március közepén a gödöllői Solier Étterembe látogatnak. Az est folyamán kikerül a dugó a 2011-es Zöldvelteliniből, Szenvedély Cuvée-ből, Olaszrizlingből, Hárslevelűből, Kékfrankosból, Pinot Noir-ból és a Vinculumból.

 

Istenhozottpohár
Zöldveltelini 2011

Körte, Zöldalma, Marcipán
Szenvedély (Cuvée) 2011

Zöld fűszeres csicsóka krémleves szarvasgomba habbal
Olaszrizling 2011

Busafilé retektatárral
Hárslevelű 2011

Sült oldalas, babpürével és piros ribizli mártással
Kékfrankos 2011

Bárányborda parázsburgonyával és sült fügével
Pinot Noir 2011

Vinuculum desszert - Sárgabarack, narancs, méz
Vinuculum 2011- Juhfark késői szüret

A borvacsora ára: 9800,- Ft
Asztalfoglalás: 06-20-396-55-12
www.solier.hu

Ha a jövőben értesülni szeretnél a legfontosabb boros és gasztronómiai programokról, jelentkezz Társasági Élet hírlevelünkre!

 

 


Közelgő programok

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!