A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.
Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Bormagazin igényesen
Menü
Főoldal
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Főoldal
/
Címkék
/
muzsla
A kézzel szedett tökmagok célja
Nem ér véget az olajnál
Az idei a második évjárat tökmagolaj tekintetében. A felvidéki Bott Frigyes ezzel szeretné bizonyítani, egy bort termő táj több mint a szőlő erjesztett leve, inkább egy komplett rendszerhez hasonlítható. Egy olyan rendszerhez, amelyben a bor mellett ott van számtalan, a helyi hagyományokhoz és termőtáji adottságokhoz alkalmazkodó termék. Muzslán például most már ott van a tökmagolaj, a Kárpát-medence olívaolaja. Arról, hogy a bor mellett miért kezdett tökmagszárítással foglalkozni, Bott Frigyest kérdeztük.
Bott Frigyes és Maurer Oszkár
A felvidéki és a délvidéki borász kóstolót tartott
2008. szeptember 24-én a Terroir Club üzletében került sor az eseményre. Bár az ember induláskor nem feltétlenül érzi még, de egy újabb felhős őszi nap után, ha valamiért, akkor ezért a kóstolóért érdemes volt nyakunkba venni a várost, hogy az ilyenkor Isten háta mögöttinek érzett Csillaghegyre eljussunk.
A vinoport.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az
adatvédelmi információkról
itt olvashat.
Elfogadás