A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Champagne Vacsora az Arazban

12. 08.

Budapest, Araz Étterem



A Franciaországbeli Champagne-Ardenne régióban elhelyezkedő Duval-Leroy Pezsgőpincészet egy előkelő vacsora erejére az Araz Restaurantba látogat.

 

Barka Áron - Chef de Cuisine azon nemes feladatra vállalkozott, hogy megfelelő társat teremtsen a Duval-Leroy ésKreinbacher pezsgők mellé. A végeredmény egy egyedülálló, hatfogásos Champage vacsora, melyet minden részletében átjár az elegancia és a pezsgőkészítés hagyománya.

 

Időpont: 2015. december 8. (kedd) 19:00


Menü
Kreinbacher Extra Dry 
Pisztáciás tigris garnéla
Duval Leroy Brut 
Dióval kandírozott lágy kecskesajt citrusos reteksalátával és vizitormával
Duval Leroy Premier Cru Brut 
Szarvasgombával parfümerizállt libamáj Créme Brulée sült fügével és kalácsmorzsával
Duval Leroy Rosé Prestige Premier Cru 
Langusztás Bouillabaisse korianderes - sáfrányos tésztával
Duval Leroy Famme De Champagne Grand Cru Vintage 2010 
Rombuszhal és vaníliás fésűkagyló duója parajlevelekkel, konfitált ananásszal, zellerkrémmel és kaviárszósszal
Duval Leroy Lady Rose 
Fehér húsú barack mousse jégburokban rózsaesszencia zselével, szárított eperrel és fehér csokoládémorzsával

 

 

Ár: 26.990 Ft/fő
A számla végösszegéhez 10% szervizdíjat számolnak fel.


A parkolás ingyenes a Nyár utcai mélygarázsban. 
A korlátozott férőhely miatt asztalfoglalás szükséges. Érkezés: 18:50-ig.


Asztalfoglalás
Telefon: +36 1-815-1100
E-mail: araz@araz.hu


Közelgő programok

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!