Dula Pincészet borvacsorája
, , 2010. november 18. - Esztergom, Prímás Pince
Nyolc egri bor - nyolc stáció a Dula Családi Pincészet életében. Újborok és hét-nyolc éves érlelt vörösborok egyaránt szerepelnek abban a sorban, amelyet november 18-án kóstolhatnak meg az érdeklődők, olyan különlegességekkel együtt, mint a 2006-os száraz Menoir vagy a fehér Pinot noir. A kóstoló során nemcsak a borász kap szót, hanem Jászai Tibor, a Prímás Pince séfje is, aki minden borhoz egy-egy ízletes falatot készít.
A menü:
Vörös de fehér 2009
Zöldfűszeres Liptói túrókrém
Egri Kadarka Siller 2010 Bajusz dűlő
Eperfán füstölt libamell
Dula Bence MÁRTON-NAPI új bora 2010
Libamell bőrén sütve vargányás vörösbor mártással
Egri Pinot noir 2005 Grőber dűlő
Erdélyi sült liba-falat gesztenyés birssel, sült gombával
Egri Bikavér - Egri Hegybíró Bora 2002
Mangalica és szürkemarha finomságok
Terézia Cabernet EXCELLENCE 2003
Egy falatnyi vörösboros vaddisznópörkölt
Egri Menoir ( Medoc noir ) 2006 Bajusz dűlő
Aszaltszilvás libamáj bon-bon vörösboros hagymalekvárral
Egri Ráchegyi Tramini 2009 édes
Prímás Pincében érlelt pilismaróti sajt akácmézzel
Időpont: 2010. november 18. 18:30
Helyszín: Prímás Pince
Részvételi díj: 3500 Ft/fő
További információk:
Tel: +36-33/541-965 és +36-33/541-966
E-mail: borasz@primaspince.hu
Cím: Prímás Pince Turisztikai és Borkulturális Központ,
2500 Esztergom, Szent István tér 4.
Hírlevél
Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!