A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Eszterbauer borvacsora

04. 10. - 04. 17.

, , 2013. április 17. - Budapest, Larus



Április közepén Eszterbauer borokkal kísért borvacsorát tartanak a Larus Rendezvényközpontban. A tavaszi borvacsorán az évszak legfrissebb ízeit párosítják a szekszárdi borokkal. A Göngyözőhöz gyöngytyúkmell, az Öröm Roséhoz lazac mignon, a Sógor Kadarkához mangalica, a Nagyapám Kadarkához szürkemarha, a Tüke Bikavérhez vadnyúl, a Tibaldhoz pedig cabernet torta dukál.

 

A borvacsora kezdete: 19:00

A borvacsora ára: 14.900.- Ft/fő
(Pödör Klubtagoknak: 13.900 Ft/fő)
(a borvacsora ára tartalmazza a vacsora mellé elfogyasztott ásványvizet és kávét is!)

asztalfoglalás:
+36 1 799 2480
info@larusevent.hu

BORVACSORA MENÜ

Fogadó ital és falatka
Akác szirom pástétom lassan sütött gyöngytyúk mellel, ribizli kaviárral és áfonyás kaláccsal
Gyöngyöző Muscat Ottonel 2011

Hideg előétel
Citrusokkal mártott lazac-mignon gyenge füstös cseresznyével, málnás vattacukorral, lila burgonyakrémmel
Öröm Rosé 2012

Meleg előétel
Házi sonkával sült mangalica, pörkölt kacsamáj raguval,bíbor körtés rizottóval
Sógor Kadarka 2011

Főétel I.
Sárgabarackmag olajjal pihentetett szürkemarha pecsenye , karamellizált lilahagymával, lencsefelfújttal
Nagyapám Kadarka 2011

Főétel II.
Szegfűgombás vadnyúl ragu édes burgonyafánkkal,zenével kísérve, ropogós cukkini virággal
Tüke Bikavér 2009

Desszert
Cabernet torta, rebarbara kompóttal
Tivald Cabernet Sauvignon 2009

Cím: Larus Étterem, 1124 Budapest, Csörsz utca 18/b

Ha a jövőben értesülni szeretnél a legfontosabb boros és gasztronómiai programokról, jelentkezz Társasági Élet hírlevelünkre!

 

 


Közelgő programok

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!