Eszterbauer borvacsora
, , 2013. április 17. - Budapest, Larus
Április közepén Eszterbauer borokkal kísért borvacsorát tartanak a Larus Rendezvényközpontban. A tavaszi borvacsorán az évszak legfrissebb ízeit párosítják a szekszárdi borokkal. A Göngyözőhöz gyöngytyúkmell, az Öröm Roséhoz lazac mignon, a Sógor Kadarkához mangalica, a Nagyapám Kadarkához szürkemarha, a Tüke Bikavérhez vadnyúl, a Tibaldhoz pedig cabernet torta dukál.
A borvacsora kezdete: 19:00
A borvacsora ára: 14.900.- Ft/fő
(Pödör Klubtagoknak: 13.900 Ft/fő)
(a borvacsora ára tartalmazza a vacsora mellé elfogyasztott ásványvizet és kávét is!)
asztalfoglalás:
+36 1 799 2480
info@larusevent.hu
BORVACSORA MENÜ
Fogadó ital és falatka
Akác szirom pástétom lassan sütött gyöngytyúk mellel, ribizli kaviárral és áfonyás kaláccsal
Gyöngyöző Muscat Ottonel 2011
Hideg előétel
Citrusokkal mártott lazac-mignon gyenge füstös cseresznyével, málnás vattacukorral, lila burgonyakrémmel
Öröm Rosé 2012
Meleg előétel
Házi sonkával sült mangalica, pörkölt kacsamáj raguval,bíbor körtés rizottóval
Sógor Kadarka 2011
Főétel I.
Sárgabarackmag olajjal pihentetett szürkemarha pecsenye , karamellizált lilahagymával, lencsefelfújttal
Nagyapám Kadarka 2011
Főétel II.
Szegfűgombás vadnyúl ragu édes burgonyafánkkal,zenével kísérve, ropogós cukkini virággal
Tüke Bikavér 2009
Desszert
Cabernet torta, rebarbara kompóttal
Tivald Cabernet Sauvignon 2009
Cím: Larus Étterem, 1124 Budapest, Csörsz utca 18/b
Ha a jövőben értesülni szeretnél a legfontosabb boros és gasztronómiai programokról, jelentkezz Társasági Élet hírlevelünkre!
Hírlevél
Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!