A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Etyek-Budai Pezsgő Szalon

06. 25.

, Budapest, Borkóstoló és kurzus a VinoPianóban



Kurzusok, kóstoló, meglepetés tételek: ezúttal a VinoPianoban is minden a pezsgőkről szól.

 

A Júniusi Pezsgőszalon alkalmával a VinoPiano Borszalon is partnere lesz a Wineloversnek. Az állomáson a résztvevők az Etyek-Budai borvidéket és Champagne-t ismerhetik meg jobban.

Az esemény két szinten fut majd. Amíg a fenti részen a mesterkurzusok illetve előadások zajlanak, addig az alsó szinten tematikus, de kötetlen kóstolásra van lehetőség. 

 

 

 


Sommelier terem - Tematikus nyitott kóstoló
Program kezdete: 18:00-22:00

• Kertész Pince
• Kálna Pince
• Gombai Pince
• Kattra Pince
• Törley Pezsgőpincészet

A Pincészetek készülnek legalább 2-2 meglepetés tétellel és kóstolhatunk olyan pezsgőket, amik az eseményen mutatkoznak be először. 

Bemutató terem - Mesterkurzusok, előadások
Program kezdete: 18:30-20:30

• Kálna István -Kálna Pince –mesterkurzus

New Generation

• Hernyák Tomi a Junibor Egyesület Elnöke - Hernyák Pince
(előadás témája: Champagne-ban szerzett tapasztalatok, Mit tud az Etalon?)

• Rókusfalvy Palkó - Rókusfalvy Pince
(előadás témája: Mit tud az „Újvilági Pinot Noir”? )

több infó: http://wineandartmagazin.hu/etyek-budai-pezsgo-szalon/

Időpont: 2015. június 25. Csütörtök

Árak: Elővételes jegyek (utalás vagy a helyszínen megváltva Június 24.-ig)*

• Nyitott tematikus kóstoló: 2900ft
• Mesterkurzusok, előadások: 1900ft
• Kombinált jegy: 3900ft


Helyszínen megváltva a program napján
• Nyitott tematikus kóstoló: 3900ft
• Mesterkurzusok, előadások: 2900ft
• Kombinált jegy: 4900ft

A kóstoló ára tartalmazza a korlátlan borkóstolást, szódát és borkorcsolyát. 

Kiállítók
• Süss - Édes Élet - Kézműves csokoládék, bonbonok
(Meglepetés a Gombai pincészet Orpheus pezsgőjével töltött csokoládék.)
 

Részletek az esemény Facebook-oldalán.


Közelgő programok

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!