Gasztro + Turizmus Kerekasztal a SIRHA-n
Budapest, Hungexpo, SIRHA Budapest
Május 9-én hétfőn 10:30-12:30 között GASZTRO+TURIZMUS: gasztronómiai szolgáltatások a turisztikai ajánlatokban címmel szakmai konferenciára várják az utazási irodákat, programszervezőket, éttermeket, pincészeteket, szálláshelyeket.
A Kerekasztal helyszíne az év legnagyobb gasztronómia-vendéglátóipari fóruma, a SIRHA Kiállítás. A részvétel regisztrációhoz kötött.
Amennyiben nem rendelkezik SIRHA-belépővel, a regisztrációjának visszaigazoló e-mailjében lehetősége van ingyenes szakmai belépőjegyet igényelni.
Szakmai kerekasztal résztvevői:
- Glázer Tamás, vezérigazgató-helyettes, Magyar Turizmus Zrt.
- Zsidai Zoltán Roy, ügyvezető, Zsidai Group
- Jávorkai Péter, ügyvezető, Prémium Incoming
- Magyar Vilma, ügyvezető, budapestUNDERGUIDE
- Nagy Tamás marketingvezető, Szent Tamás Pince, Mád
- Stelkovics Judit, operatív vezető, Wine Creative
Az esemény moderátora:
Szebeni Zsolt, ügyvezető, Turizmus Kft.
A kerekasztal beszélgetés fő témakörei:
- Gasztronómiai szolgáltatások - Michelin-csillagos éttermek, vendégfogadásra alkalmas borászatok, innovatív konyhával rendelkező szálláshelyek - hogyan lehet optimalizálni és tovább bővíteni a gasztro-turizmus szolgáltatásait?
- Gasztronómiai csomagajánlatok - mire van szüksége az utazási irodáknak piacképes ajánlatok kialakításához?
- Promóció – hogyan lehet a leghatékonyabban eladni hazánk gasztro-turisztikai szolgáltatásait? Milyen szerveződésben érdemes megjelenni, kik és hol képviselik jelenleg a hazai szolgáltatókat?
Ezek mellett még számos kérdés és válasz kerül napirendre egy interaktív konferencia keretében, neves szakmabeli beszélgetőpartnerek társaságában a Turizmus Kft. szervezésében.
Regisztráció, további információk és SIRHA szakmai jegy igénylése ITT.
További kérdése, kérése esetén: pr@turizmus.com
Hírlevél
Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!