A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

II. Tállya BBQ Verseny & Fesztivál

10. 12. - 10. 14.

Tállya, Tállya2018-ban immár második alkalommal kerül megrendezésre a Kansas City Barbeque Society (KCBS) hivatalos versenyfordulója Tállyán.

 

2017-ben rendezték meg először a Tállya BBQ versenyt a KCBS égisze alatt. A versenyen 40 csapat vett részt 11 országból, fantasztikus atmoszférában. Az I. Tállya BBQ osztatlan sikert aratott az európai barbecue-s berkekben, így büszkén mondhatják, hogy Magyarország és Tállya az európai BBQ fontos, meghatározó részévé vált.


KÍSÉRŐPROGRAMOK: TÁLLYA BBQ FESZTIVÁL
Mialatt a versenycsapatok felépítik bázisaikat és kezdetét veszi az egész nap és egész éjszaka tartó sütés, a szomszédos Maillot kastélyban és kertjében egy igazi zenei-  és borfesztivál várja a látogatókat, food truck show-val, koncertekkel, színvonalas gyerekprogramokkal, valamint a magyar és amerikai kultúra találkozását jelképező kulturális csemegékkel. A fesztivál másik helyszíne a 400 éves Szirmay kúriában kialakított Oroszlános Borhotel, ahol borélmény programok, borkóstolók, piknikkosaras dűlőtúrák és gasztroélmények várják majd az érdeklődőket. Az Oroszlános étterme izgalmas bor-étel párosításokat felvonultató borvacsorákkal várja a kulináris élvezetekre vágyókat.


Közelgő programok

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!