A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Imola Udvarház Furmint Február 2013

01. 18. - 02. 28.

, , 2013. február - Eger, Imola Udvarház



Az országos rendezvénysorozat keretében az egri Imola Udvarházban két neves tokaji pincészet - a Demetervin és Szepsy István - öt kiemelkedő tételét kóstolhatják meg a borok iránt érdeklődő Vendégek. Az ételekről sem feledkeztek meg, Ruprecht László kreatív séf és Cetner Attila séf, minden egyes bor mellé egy finger food-ot álmodott meg.

 

Demetervin – Úrágya Furmint 2009
Mangalica szalonna mézes káposztasalátával

Demetervin – Úrágya Furmint 2008
Korianderes harcsa fasírt konfitált citrommal

Szepsy István- Thurzó Furmint (Imola dűlős válogatás) 2008
Blini római köményes sajtkrémmel, savanyított mazsolával

Szepsy István– Birtok Furmint 2008
Enyhén füstölt kacsamell zöldalma kompóttal

Szepsy István– Birtok Furmint 2006
Rántott, vajas vesevelő

A kóstoló ára:1 990 Ft
(mely ár fajtánként 4 cl bor és a falatkák szervírozását tartalmazza)

A borkóstoló programot egész februárban, hétfőtől-szombatig 15:00 órától 19:00 óráig ajánlják vendégeiknek.

Messziről érkező vendégek részére készséggel biztosítanak szálláslehetőséget kényelmes apartmanjaik egyikében, Eger legszebb, történelmi városrészén. 2 éjszakát meghaladó tartózkodás esetén kedvezményes szálláslehetőséggel illetve további romantikus és gasztronómiai programokkal kísért kikapcsolódásra invitálják Önöket.

További információk:
3300 Eger, Dózsa György tér 4.
Tel.: +36 36 414-825; email: info@imolaudvarhaz.hu
www.imolaudvarhaz.hu

Ha a jövőben értesülni szeretnél a legfontosabb boros és gasztronómiai programokról, jelentkezz Társasági Élet hírlevelünkre!

 

 


Közelgő programok

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!