Imola Udvarház Furmint Február 2013
, , 2013. február - Eger, Imola Udvarház
Az országos rendezvénysorozat keretében az egri Imola Udvarházban két neves tokaji pincészet - a Demetervin és Szepsy István - öt kiemelkedő tételét kóstolhatják meg a borok iránt érdeklődő Vendégek. Az ételekről sem feledkeztek meg, Ruprecht László kreatív séf és Cetner Attila séf, minden egyes bor mellé egy finger food-ot álmodott meg.
Demetervin – Úrágya Furmint 2009
Mangalica szalonna mézes káposztasalátával
Demetervin – Úrágya Furmint 2008
Korianderes harcsa fasírt konfitált citrommal
Szepsy István- Thurzó Furmint (Imola dűlős válogatás) 2008
Blini római köményes sajtkrémmel, savanyított mazsolával
Szepsy István– Birtok Furmint 2008
Enyhén füstölt kacsamell zöldalma kompóttal
Szepsy István– Birtok Furmint 2006
Rántott, vajas vesevelő
A kóstoló ára:1 990 Ft
(mely ár fajtánként 4 cl bor és a falatkák szervírozását tartalmazza)
A borkóstoló programot egész februárban, hétfőtől-szombatig 15:00 órától 19:00 óráig ajánlják vendégeiknek.
Messziről érkező vendégek részére készséggel biztosítanak szálláslehetőséget kényelmes apartmanjaik egyikében, Eger legszebb, történelmi városrészén. 2 éjszakát meghaladó tartózkodás esetén kedvezményes szálláslehetőséggel illetve további romantikus és gasztronómiai programokkal kísért kikapcsolódásra invitálják Önöket.
További információk:
3300 Eger, Dózsa György tér 4.
Tel.: +36 36 414-825; email: info@imolaudvarhaz.hu
www.imolaudvarhaz.hu
Ha a jövőben értesülni szeretnél a legfontosabb boros és gasztronómiai programokról, jelentkezz Társasági Élet hírlevelünkre!
Hírlevél
Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!