In Vino Lidia BorBox Hotel Sopronban
Sopron, Hotel Sopron
Az “In Vino Lidia” koncepciója egyszerű, nem csak a gyomor, de az elme is munkára van fogva. Interaktív, csapatépítő jelleggel, ábrák, térképek, kóstolási és borkisokos, kvíz segítségével beszéljük át a tematikus vacsorai nedűit. In Vino Lidia vendégei megértik és megismerik, hogy például miért chardonnay-ből készül a pezsgő vagy miért öntözik gleccservízzel az argentin szőlőültetvényeket.
Füle Lídia, ha nem kontroller egy amerikai multivállalatnál, akkor lelkes borértő Budapesten. A bor hosszú évek óta szenvedély. Ha nem a Borkollégiumban tüsténkedik vagy a szakmáról ír, akkor a céges amerikai management részére szervez borvacsorákat.
További részletek és jegyvásárlás: https://hotelsopron.hu/blog/vino-lidia-hotel-sopronban
Hotel Sopronban ez alkalommal arra vállalkozik, hogy három világbajnoki torna keretében megismerjünk 6 szőlőfajtát. Tételeink éppúgy mutatnak hasonlóságot, mint különbséget mind íz, mind illatvilágban. A kérdés, hogy ki miben kedvesebb a fogyasztónak? Együtt elemezünk, és tanulunk a borvilág érdekességeiről, mint például mit jelent a pezsgőkészítésnél, hogy „Methode Tradicionelle”, miért hívjuk Sopront „hideg égövi” borvidéknek, vagy mit jelent a kifejezés „szamorodni”.
Welcome - Törley Francois President Pinot Noir Rosé Nyerspezsgő 2014
Menet 1):
Kék Sarok Piros Sarok
Weingut Weinhäusel Welschriesling 2017 (Austria): Kamocsay Ihlet Cuveé 2017 (Neszmély)
Menet 2):
Kék Sarok Piros Sarok
Mészáros Latino Reserve Malbec 2015 (Szekszárd): Winelife Kékfrankos 2016 (Sopron)
Menet 3):
Kék Sarok Piros Sarok
Ákos Syrah 2013 (Sopron): Riczu 2017 Kikerics (Villány)
Eredményhirdetés - Disznókő '1413' Édes Szamorodni 2015
Hírlevél
Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!