A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Mészáros Pál borvacsora

09. 19. - 09. 26.

, , 2012. szeptember 26. - Budapest, Kárpátia Étterem



A Prestige Reserve Club a hosszú nyári szünet után szeretettel várja Önöket a Kárpátia étterem borvacsoráira. Szeptembertől ugyanis Doszpod László és a Prestige Reserve Club együttműködik a borvacsorák megszervezésében. Az ősz első borvacsoráján Mészáros Pál kiváló szekszárdi borait mutatjuk be. A szőlőtermesztés és borkészítés hagyománya évszázadok óta apáról-fiúra száll a Mészáros családban. A pincészet szívügyének tekinti a kadarka és kékfrankos fajták népszerűsítését, 8 hektáron termesztenek kadarkát és saját kadarka klónnal is rendelkeznek.

 

Időpont: 2012. szeptember 26., szerda, 19.00 órai kezdettel

Aperitif
Szekszárdi Irsai Olivér 2012
Burgonyás-sajtos pogácsa

Hideg előétel
Vésztői füstölt tokhalfilé lazackaviáros burgonyafánkkal, rügysalátával és szárított paradicsommal
Szekszárdi Pinot Noir Rosé 2011

Leves
Fácán esszencia fürjtojással és zöldségekkel
Szekszárdi Classic Selection Kadarka 2011

Meleg előétel
Frissen pirított erdei gomba fokhagymás sült bagettszeleteken
Szekszárdi Bikavér Reserve 2009

Főétel
Vörösborral és csomborral ízesített kakaspörkölt vele főtt burgonyával és házilag gyúrt csipetkével
Szekszárdi Bodzási Kékfrankos Válogatás 2009

Desszert
Variációk keserű csokoládéra – céklás brownie, gyömbéres csokoládé mousse, chilis bonbon
Szekszárdi Hidaspetre Cabernet Franc Reserve 2009

Az étrend ára borokkal és felszolgálási díjjal együtt 8.500,- Ft személyenként.

Asztalfoglalás:
Telefon: 317-3596, E-mail: restaurant@karpatia.hu, www.karpatia.hu

Ha a jövőben értesülni szeretnél a legfontosabb boros és gasztronómiai programokról, jelentkezz Társasági Élet hírlevelünkre!

 

 


Közelgő programok

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!