A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Nemzetközi sommelier képzés Pécsett

02. 24. - 12. 05.

, , 2009. március-december - Pécs, Kalamáris Vendéglő



A Pannon Boregyetem rendezésében kerül sor a majd\' egyéves képzésre, amely próbál egy tátongó lyukat betömni a régióban. Ugyanis Pécs és környékének gasztronómiai fellendülése szükségessé tette egy olyan iskola elindítását, ahol a szakmabeliek tudását fejlesztik a boros témák területén. Bepillantást és segítséget szeretnének ezzel nyújtani a leendő sommelier-knek a régió borturizmusának és borkereskedelmének megismerésére.

 

Kiket várnak e képzésre? Olyan középfokú vagy felsőfokú szakmai bizonyítvánnyal, diplomával rendelkező, a vendéglátásban, szőlő-és bortermelésben, idegenforgalomban, szakújságírás területén, üzleti életben dolgozó szakemberek, akiknek munkájuk színvonalas és szakmailag igényes ellátásához szükségük van a szőlő- és bortermeléssel, borfogyasztással, borkultúrával, bortörténettel, a bor jogi szabályozásával kapcsolatos ismeretekre. A tanfolyam kapui természetesen nyitva állnak azok előtt is, akik érdeklődnek a bor iránt és borkultúra ismereteiket szeretnék ily módon elmélyíteni.

A tanfolyam menete:

március 30-április 4. Intenzív tanfolyamindító (hétfő-szombat, 9 – 18 óra)

május 4-9. Intenzív tanfolyam (hétfő-szombat, 9 – 18 óra)

június 4-6. Hétvégi kurzus (csütörtök-szombat, 9 – 18 óra)

június 29-július 4. Intenzív tanfolyam (hétfő-szombat, 9 – 18 óra)

szeptember 3-5. Hétvégi kurzus (csütörtök-szombat, 9 – 18 óra)

október 1-3. Hétvégi kurzus (csütörtök-szombat, 9 – 18 óra)

november 5-7. Hétvégi kurzus (csütörtök-szombat, 9 – 18 óra)

december 3-5. Hétvégi kurzus (csütörtök-szombat, 9 – 18 óra)

külön beosztás szerint Terepgyakorlat

2010 január második fele Vizsga

További információk:
Rippl Vinotéka

Cím: Pécs, Jókai tér 7.
Tel.: 06-72-336-505
vagy
Kalamáris Vendéglő
Rippl Béla:
Tel.: 06-30-927-6035

Ha a jövőben értesülni szeretnél a legfontosabb boros és gasztronómiai programokról, jelentkezz Társasági élet hírlevelünkre!

 

 


Közelgő programok

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!