Nyárköszöntő borvacsora #2
Budapest, El Asador de Pata Negra
Egy mediterrán este Spanyolország ropogós, nyári ízeivel az Asadorban.
Nyárköszöntő borvacsorájukra minden jegy elkelt, ezért a fantasztikus érdeklődésre való tekintettel május 31-én ismét elkészítik különleges menüsorukat. Az új jelentkezők már csak erre az időpontra tudnak regisztrálni.
- ELŐÉTELEK -
1. Tőkehal ceviche ananásszal, citrusokkal
• Borkíséret: Bohigas Brut Reserva Cava
2. Ropogós, pirított kenyér langostino vajjal és szardellával
• Borkíséret: Fino La Ina Sherry
3. Vegyessaláta mangó vinagrettel, pirított kesudióval és vaslapon sült juhsajttal
• Borkíséret: Mariluna Blanco (2017)
- FASZENES KEMENCÉBEN SÜLT ÉTELEK -
4. Faszenes kemencében sült burgonya serrano sonkával és füstölt juhsajttal
• Borkíséret: Cuatro Rayas fermentado en barrica (2015)
5. Tölgyfadeszkán sült lazac korianderes borsópürével
• Borkíséret: 12 Lunas Rosado (2015)
6. Faszenes kemencében sült, tépett szopósbárány tabulé salátával
• Borkíséret: 12 Lunas Rosado (2015)
7. Borjú chuletón Padrón- és konfitált piquillo paprikával
• Borkíséret: Viña Mayor Roble (2015)
- DESSZERTEK -
8. Faszenes kemencében sült, kecskesajttal töltött füge serrano sonkába göngyölve, sóskaramellel
• Borkíséret: Sangría Tempranillo
9. Mojito „rétes” rumos lime sorbettel
• Borkíséret: Bohigas Semi-Seco Cava
A menü ára személyenként borkísérettel és korlátlan szénsavas és -mentes vízfogyasztással 14 900 forint. A vacsorajegyeket személyesen, készpénzzel vagy bankkártyával fizetve, illetve banki átutalással is meg lehet vásárolni.
⦿ Személyesen: mindhárom Pata Negra étteremben, nyitvatartási időben minden nap 11.00-24.00 óra között.
⦿ Emailben: Kérjük, részvételi szándékát a patanegra@patanegra.hu címen jelezze, ahol kollégáink tájékoztatják a részvételi díj befizetésének részleteiről.
A férőhelyek száma korlátozott, így csak azoknak a vendégeknek tudnak helyet biztosítani, akik személyesen vagy előre utalással kifizették a részvételi díjat, és erről visszaigazolást is kaptak emailben.
Hírlevél
Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!