Pinceáron borvacsora - Szél Fiai Cellárium, Prisztóka Tibor
, , 2013. április 5. - Budapest, Serpenyős Vendéglő
Prisztóka Tibor egy kivételesen érdekes szereplője a hazai borvilágnak. Egészen a közelmúltig szinte rejtőzködő életet élt Nyúlon, ahol a Szél Fiai Fogadót vezeti családjával. A fogadóban szinte minden megtalálható, mi szem szájnak és léleknek ingere: konyhájáról híres vendéglő, teniszpálya, medence, hatalmas meghitt park és a pince. A pince melynek mélyén hamisítatlan kézműves borok születnek. A borok hosszú éveken keresztül kizárólag helyben, a fogadó vendéglőjében voltak elérhetők.
A felszolgálásra kerülő borok és étkek sora:
Pannonhalmi Sauvignon Blanc 2011
Tavaszi Új-Sárgarépás Kevertsaláta Ropogós Sajtgolyókkal
Pannonhalmi Szürkebarát 2011
Medvehagyma Krémleves Kukorica Csipsszel és Chili Olajjal
Nyúli Kékfrankos 2011
Fűszerkéregben Sült Mangalica Lapocka Káposztás Lapcsánkával
Soproni Pinot Noir 2008
Tepsiben Sült Kacsacomb Sonkás Újhagymás Zsenge Zöldborsóval
Soproni Cabernet Sauvignon
Kopaszhegyi Érlelt Kecskesajt Körtés Hagymalekvárral
Desszert:
Joghurtos Eperhab
A vacsora ára:
Előre utalva április 3- ig: 8900Ft/fő
(Rezi Kereskedelmi Kft, K&H Bank 10401110-50505656-50571006)
Helyszínen fizetve: 9900Ft/fő
Az est házigazdája Prisztóka Tibor és Kovács Antal lesz.
Időpont: 2013. április.5 péntek este 7 óra.
Helyszín: Serpenyős Vendéglő, 1025 Budapest, Szélpvölgyi út 62.
Ha a jövőben értesülni szeretnél a legfontosabb boros és gasztronómiai programokról, jelentkezz Társasági Élet hírlevelünkre!
Hírlevél
Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!